Alle Shelters op een rijtje

Sani Shelter 

Wij leveren diverse Sani Shelters  voor campings zodat campinggasten voorzien zijn van privé sanitaire voorzieningen tijdens hun vakantie. Ze huren een privé-badkamer waardoor hygiëne & privacy verzekerd. Ideaal om Corona-proof te kunnen kamperen. Daarnaast bouwen wij ook grotere sanitair units voor algemeen gebruik. 

Flex Shelters

Onze veelzijdige Flex Shelter kan ingezet worden om tijdelijke woonruimte te creëren voor studenten of tijdens een verbouwing. Ook kunnen Flex Shelters geplaatst worden op evenementen als backstage-ruimte of een EHBO post. In alle gevallen staan wij met onze Flex Shelter garant voor comfort, gemak & privacy.  

Office Shelters

Onze Office Shelter is ideaal om snel extra werkruimtes te creëren en/of flexibel om te kunnen gaan met werkruimtes. We zien dat onze Office Shelter vaak wordt ingezet als tijdelijke noodoplossing tijdens een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject.


Sfeervolle uitstraling

Alle Shelters hebben naast hun duurzame karakter ook nog eens een sfeervolle uitstraling. Deze kunnen door de vele opties van kleurstellingen op maat gemaakt worden.